Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, December 7, 2010

LAppy rosak lagi!


Adoyaii!tyme2 poket da koreng kontang nie la die sebok nak rosak la en..mentang2 la da lme berjasa tyme nie la nak mrajuk en.sgt syg ko la Compaqku!my first lappy yg berkhidmat sjak aku jd warga Uitm Penang..sybas mere lappy syabas!aishh sem dpn lappy nie lg la nak digunakan dgn lbh kerap selain aku ngadap Muke Buku nie je..
aihh..lappy baru xmungkin, len la klu de yg nak wat 'surpurisess' mssukkan lappy baru dlm sarung aku bntal ke?xpn ltak lappy dlm baldi aku ke..baru la berbunge2 ati aku..msti la korg je yg aku duk ckp2 selama seminggu sbb bjaye wat aku terkujut berukk...haha...nak repair pon cam xnak je..bkn pe bile dah pokai nie mmg mcm2 la alasan aku kn..pemalas pnye "si chomey'!ahha..jgn jeles oke!even kedai computer sgt dkt blakang tman je pun still mls nak hnta..apa nak jd ntah..merap je lam umah..nak kate nak mmutihkan kulit, same je dr start cti smpai la da tnggal suam2 kuku je cuti..klu la dpt lappy baru..aishhh...berangan lagi nie..kaler pink lg..aishhh...day dreamer btl la ko nie (monolog dlm ati aku)..dah2 asek berangan je xsmpai2 pun Australia nye..nak smbung movie-ing lah..zzzZZzzz



10 comments:

  1. ohh..kena 'puasa' la dengan aktiviti berkaitan lappy ..huhu

    ReplyDelete
  2. xpe.kt umh ade pc.hee..blik kmpus nnt la msk.adoi..

    ReplyDelete
  3. aah..rosak lg..da tue la jgk 3thn umo die..

    ReplyDelete
  4. wow..nice diud :P
    saye punye da rosak die punye moboard
    sempat guna 1++ je kot huhehe

    ReplyDelete
  5. ala.tula psl..cam osak motherboard nie..
    coz blank je..everythin dlm tue..aiseh..

    ReplyDelete
  6. kipas die xde bunyi ke? kalo mobo rusak ni yg susa sikit :) amik HD tu wt extrnal

    ReplyDelete
  7. kipas bunyi..tu la..abes la..huk huk

    ReplyDelete
  8. kawan sy pun compaq jugak rosak mtherboard. tapi dia hantu movie. kalau tgk movie tak guna cooler mmg cepat rosak..huhu

    ReplyDelete
  9. slh 1 fctor la tue.cpt pns kn compaq nie..aish!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...