Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, December 15, 2010

Ohh Kuchen:))




Kucing pada dasarnye makhluk berbulu yg agk diminati ramai tp bukan aku.haha..Bulu?sstgh bulu aku trime.haha.kenape?haa.nie la story nye..pade satu pagi, eh aku x ingt pagi ke ptg, xla aku penah kne ggit kucing di kaki akibat terpijak ekor die.Omaigosh, nsib xberbekas.Dah u duk pusing2 kaki i mn xtrpijak en.sorry la cik kucing i xnmpak u, suddenly u ggit i..ggit mnje i trime u, tp smpai rs gg u mlekat kt daging kaki i..ish, kang buruk abis la kaki aku..tp aku xde la dendam ngn kucing cume kurang suke je, wlupon adk aku yg kecik antu kucing.Peluk cium kucing mcm laki die, eee...pliz..Tp kekadang aku lyn gak kucing nie, takat jln2 dpn aku leh trime jgn kau lompat ats meja tyme aku mkn, sure mmg pinggan aku terbang la..Even nset aku pon penah tercmpak tgk Cte "Jaws", ini kn pule ko melompat dpn aku secare reality..Aish! Antara tabiat kucing yg wat aku tokojut:

Yang pertama:
Suke tgk kaki aku yg putih nie (aku rase la) time aku jln, mate tebeliak nak terkam. Then kejar kaki aku, cam aku nie xde bdn ngn kepala lak ko nak kejar. Xcukup tanah aku nak lari..

Yang Kedua:
Suke meminta makanan dgn cara yg agak tragis. Menggeselkan bulu pd kaki putih ku lg ( aku rase lg laa.hehe). Aku bagi, da bg korang minx lg, blh..tp aku xsnggup mkn sepinggan..awww..u xgosok gg!

Yang Ketiga:
Suke cakar-cakar. Cakaran manje sgt comel.tp kau cakar abis seat moto aku. Disebabkan tabiat cakaran kuku yg xpnh di potong, abis sume moto kt umah ak diletakkan getah tmpat pijak dlm kete dr ancaman kuku-kuku uolss.. Tp klu korang cakar seat 'Baby E' aku, mmg aku cari laa..

Yang Keempat:
Mata kucing yg cam segaris je hitam tu. Siyes tkt doe..cam mate 'snakes'..tgk sekali comeynye..tgk due kali, waa...nie kucin jadian ke..tktnye..Nak-nak time tu aku sorang, mmg aku rela duduk dlm toilet then aku kunci supaya aku xnmpak mata korang..

Yang Kelima:
Sbb korang nie berak merate. Ala, mmg la xsume berak merate tp sbb aku pnh terpijak 'shit' uolss.abis aku tnggalkn je kst kt tpi jln sbb aku bwk kete mak aku.Sumpah mak aku bebel aku klu aku trbawak msk dlm kete..Akibatnye, aku xjd jenjalan, balik umh dan mngalami simptom loya akibat bau yg sgt ........(korang smbung la sndri).

P/S:
Walau pe pon korang ttp ciptaan yg comey di mate-mate manusia.
Cume aku sikit fobia jep ngn korang.Kucing ohh kucing!


6 comments:

  1. pokcik suka kucing tapi tak tahan dengan bau kecing dan taik kucing...dan yang paling penting alah dengan bulu kuicng heheh..

    ReplyDelete
  2. haha.tu la.buchuk achen ckit..hahaha

    ReplyDelete
  3. wow babe!! same goes to me fobia dgn cat. i pon ada experience lbey kurg u. i mmg fobia dgn cat dr kecik lg smpai skrg. mmg ada nk cte kt my blog tp da t'bce u pnye x jd la. selipar i beli mahal gler wrne putih plak tu kena berak dgn cat. tahi dia plak wrne kuning mse tu. abis selipar i. sumpah i buang selipar tu and sgt terkilan smpai skunk.

    ReplyDelete
  4. haha.diorg cute sumtyme tp sbb haiwan kot..hehe..mst u bengang gle tyme tuh kn..haha.same goes to me..kaki aym cm elyana dah..blik my mum gelak kn, nsib la gelak.klu de jejak dlm kete die..abis la..hee

    ReplyDelete
  5. saye de 3 ekor. tapi 2 da hilang

    T_T

    ReplyDelete
  6. wah.mst u syg sgt.btw hilang mungkin jmpe pnggnti nnt:)chill..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...