Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, December 17, 2010

Plan for a Wedding?

Setelah bercinta, dan kemudian sudah bertunang. Ohh..i xsangka xlama lgi akn ke gerbang perkahwinan.Muda?hello!okay what kawen seumur i..bkn thn nie pun next year okay!Wah xsbarnye, sgt teruja tgk bju kawin td..Nak color cam Elyana kawen blh??


Nak tempah msti lambat, hurm..xpela da usha-usha kat Butik AF, ala milik Pn Azuwa Firdaus (kwn skola i laa). Cantik!! Wa, jd la amik yg nie..haha..Ececeh nmpak aku lak yg berjiwe-jiwe nak kawen kn..Actually, my bff ku Cik Wan la yg nak kawen..so ptg td aku pg la jd assistant xberbyr a.k.a photographer terjun..ni la bakal pengantin nye..bkn aku laa..


Tgk jela cincin Cik Wan nie..bersinar uols..hehe..discuss psl pakej, pelamin, hantaran, phorographer??oppss..i tgkp gmbar semut blh la,gmbar kawen?ehehehe...


Nie la owner butik Pn Azuwa @ Wa..meroyan die melayan aku bkn melayan bkal pengantin uhh..haha..sorry la Wa, aku bab-ban meroyankn org mmg tip-top..haha..



Mmg best ble aku secara xlngsung involve dlm pencarian baju kawen si Cik Wan nie, aku dpt tempias pun jd la nok..hehe..so kwn-kwn ku sekalian, andai kate nak amik Pn Wa nie jd wedding planner korang leh la calling-calling aku.Nnt aku kasi la contact no. cik Wa.Pakej yg berbaloi..hehe..Lastly aku la photographer terjun..ohh xpyh la pic aku..xlawa mn pun..chomey jep..haha..



P/S:
"Mama, angah nak kawen leh?" Sure mak aku ckp cam nie, "Blh je, dah cukup ke duitnye?", lalu aku menjawab "Ish..bkn Mama nak sapot ke?".hahahahhaha...dah penah kene dah so aku xnk tnye kt mak aku lg..hehe...



6 comments:

  1. wow..nak kawen dah ka??cepat sikit!!

    ReplyDelete
  2. kawan aku laa.aku lmbat g kot...hehe

    ReplyDelete
  3. ku tgh simpan duit
    nka buat video macam videi elyana dengan husband dia tu
    hohoho

    P/S : Misteri Danella : "Danella Cakap Dengan Siapa?"

    ReplyDelete
  4. simpan2..nnt da siap ksi tau i nk tgk:))

    ReplyDelete
  5. hihi.i pon nak kawen awal gak tp duit lom ckup lg. hihi.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...