Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, May 23, 2011

T.Intan-Penang-Arau-Pdg Besar-T.Intan

Hola :)
Wahh..da 2 hari aku duk umah..bersantai bagai..gemuk dah aku nie...Bergenang-genang lemak tepu!Ohh tidak :(
Ha..last Friday aku bru je blik dari Shah Alam..apelagi sbb Convo la kan, aku choose nak balik sendiri dgn limosin aku la 'Transnasional'...haha...
Bak kata Mr.F, biarlah aku berdikari..wahhh..saya da besar la awak..
Limosin arrived should be 9.15 p.m tp as usual laa smpai lewat 1jam...tebaek balik sorg2 limosin kul 10.15 p.m best sgt balik sorg2..gile tidor je dlm limosin..xsedar sampai je T.Intan tgk sume org da trun..haih!

Ha pas tu 7.30 a.m Saturday da bgn awal..awl la tu kan..bersiap-siap tuk pg Penang...ekceli motif nye di sini nak anta adk aku laa si Shela Khairuddin tuh pg blaja kt UiTM Arau, Perlih..register Sunday so Abah decide grak awl laa blh la jmpe 4bdk kecik tuh..Pikah, Niel, Nish ngn Awish :)

Sesampainye kat Penang, Abah tnye nak g mn dan dgn lajunye Mama aku menjawab kte g Queensbay lahh..Meluncur lajulah kete Uncle Khai a.k.a Abah aku ke sana...Gile kau sale!sale!sale!..malangnye poket lak kering kan...That nite tido lah umah si 4bdk kecik tu dan bermain-mainlah kami bersama-sama..haha..disebabkan aku penat teramat jd aku decide nak tido awl sedangkan adk-adk aku ber'batu feringgi' dan ber'nite market' bagai..

Our way to enter Queensbay Mall...

Seawal 7.30 a.m lagi di pagi Sunday, bangunlah aku bersiap lagi nak anta si Shela Khairuddin tuh ke Arau..haihh!jauh la jgk kan..tido la aku dlm kete..sorry Abah, drive sorg-sorg..Angah ngntuk + lesen mati la plak..hoho..Sampai je UiTM Arau, maigodd...area sawah padi bagai..blh ke adk aku nie duk sini..siannn......Muke yg agk down die wat-wat senyum..org xpnh duk Ostel la katekan...sabo jelah ye dikk...


Nie la bdk yg register UiTM Arau tu...muahaha...

Pas anta die nie bergerak lah pulak kitorang ke Pdg Besar..shoping idaman Mama aku..Aku pon folo jela...siap nk tido kat sini..haih!tebiat laa nk tido sini...Xde-xde jum balik aku ckp kat Mama aku..haha...blh plak ade idea nk smbung shoping kat Bkt Kayu Hitam?penat laaa...Xde-xde jum nalik kate aku skali lg..hehe..Ha otw balik aku duk tgk 1 bukit yg cam aku penah tgk.."Eh nie bukit Maneh kan dik?" kata aku pd adk aku si Hidayah Khairuddin...Korang tgk cite Cun x?Ala cite Remy Ishak ngn Maya Karin tuh...Kg Mate Ayer bagai tu..haha...aku da nmpak bukit tu xslah aku la kan..haha..

Padang Besaq.Lai-lai!

Nyumm..feveret Harum manis :)

Seawal jam 7.30 p.m bergerak pulang ke T.Intan...awl sgt kan..aku pon tido jela kan..sorry Abah sekali lg..haha..bgn2 je bru smpai RnR Gurun??maigodd..jauh lg laaa..bile nak smpai??..Aku trus bermonolog "Ish,xdpt la aku nk g tgk ko slalu La (adk aku Shela)". Late nite dlm pukul 2.00 a.m cam tu kt smapi umh...Itu pun stlah Abah berenti setiap RnR take a nap..haihh! Nie la journey aku spanjang cti sem yg baru suku bermula..hee...

P/S:
'Weh La, blajo rerajin jgn maleh, pnt kitorg anto ko jauh-jauh..haha.T8 Care..Muah!XOXO"



1 comment:

  1. adik uitm arau?? jiran la.. saya matrik perlis!! huhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...